Een Goede dirigent zijn is nu een stuk eenvoudiger geworden

Je bent slechts enkele minuten verwijderd van de essentiële training en ondersteuning die je nodig hebt om succesvol een koor te leiden en waar mensen met PLEZIER lid van zijn.

(al een Family member? Klik dan hier om in te loggen)

Deze aanbieding is slechts beperkt geldig

03
Dagen
07
Uur
03
Minuten
44
Seconden

eindelijk sta je er niet meer alleen voor

Als dirigent zijn we over het algemeen aangewezen op onszelf. We werken samen met mensen in het koor, maar het gebeurt niet vaak dat we met onze vragen en ervaringen collega's spreken. We staan er alleen voor en moeten alles zelf uitzoeken.

We zoeken ons suf naar nieuw repertoire, nieuwe inzingers, manieren om dingen aan te pakken en contact met collega's om op een vertrouwelijke basis mee te kunnen sparren

De Dirigentenacademie Family Is jouw Oplossing:

Altijd een luisterend oor

Je staat er nooit alleen voor. Er staan altijd collega's voor je klaar om je te helpen of een schouderklopje te geven

Nieuw Materiaal

Er is genoeg vers materiaal voorhanden om je koor continu te boeien en te inspireren

Live Sessies

Live Sessies direct te volgen via je eigen computer vanuit je eigen warme huisje

Oké, dat klinkt goed, maar is dit dan echt iets voor jou? Hier is hoe je de Family zelf kunt gebruiken:

1

Een complete bibliotheek tot jouw beschikking

Deze bibliotheek bevat maandelijks nieuwe inzingprogramma's, choir games, checklists en planners om het jou als dirigent zo makkelijk mogelijk te maken.

Daarnaast kun je gebruik maken van de cursusbibliotheek. Deze wordt regelmatig uitgebreid met nieuw materiaal.

2

Maandelijks les van een pro

De maandelijkse Live Sessies bevatten onderwerpen als repetitietechniek, inzingen, repetitievoorbereiding, zangtechniek, etc. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen en antwoorden te krijgen.

3

Betrouwbare en vriendelijke collega's om mee te kunnen sparren

In de Family Community vind je collega's die er op dezelfde manier in staan als jij. Ze staan klaar met een luisterend oor en gedegen advies wanneer jij vastloopt en vragen hebt.

​“

Verhalen uit de Family

Gonny

De Family vind ik leerzaam, haal er veel dingen uit waar ik wat mee kan. Ben nu bezig met een nieuwe opstelling van mijn koor na veel commentaar horen ze nu eindelijk dat het beter klinkt. Dus we gaan weer heerlijk verder oefenen.

Ella

Tot nu toe vind ik de Dirigentenacademie Family erg leuk. Het nodigt uit iets nieuws te proberen. Echt een goed initiatief!

Linda

Ik vind de Family-site goed opgezet. In de korte tijd dat de site bestaat vind ik dat er al veel interessante onderwerpen en cursussen op staan.

kom je ook bij de family?

Je bent niet alleen. De familie telt al 77 leden en groeit door!!!

Wanneer je er klaar voor bent om de eenzaamheid te doorbreken en geïnspireerd te raken, kies dan tussen onderstaande opties en klik op de knop om erbij te komen...

Per Maand

€8

  • De eerste drie maanden voor slechts €8 per maand (€24). Hierna geldt de reguliere prijs van €15 per maand - LET OP: wanneer er niet opgezegd wordt, loopt het abonnement door.
  • Op elk moment opzegbaar
  • Direct toegang tot de Family
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
03
Dagen
07
Uur
03
Minuten
44
Seconden

Elke maand een focusonderwerp

Elke maand focussen we ons op een onderwerp. Dit kan van alles zijn (intonatie, repetitietechniek, timing, groove, presentatie, arrangeren, koorklank, uitspraak, slagtechniek, inzingen, zangtechniek, koorvorming, instudeertechnieken, etc.). 

Ik duik helemaal in het onderwerp voor je en geef je snelle tips en materiaal om mee aan het werk te gaan. Zo kun jij altijd zorgen voor een fijne repetitie met veel resultaat.

30 Dagen niet goed, geld terug-garantie.

100%

Geld Terug-Garantie

star
star
star

Je bent volledig gedekt door onze 30 dagen niet goed, geld terug-garantie. Wanneer je niet tevreden bent over de Family (om welke reden dan ook), neem dan contact met ons op binnen 30 dagen na betaling en we zullen het bedrag naar je terugstorten.

© 2024 Dirigentenacademie

>