Achter De Schermen Bij De Dirigentenacademie Family

​“

Verhalen uit de Family

Gonny

De Family vind ik leerzaam, haal er veel dingen uit waar ik wat mee kan. Ben nu bezig met een nieuwe opstelling van mijn koor na veel commentaar horen ze nu eindelijk dat het beter klinkt. Dus we gaan weer heerlijk verder oefenen.

Ella

Tot nu toe vind ik de Dirigentenacademie Family erg leuk. Het nodigt uit iets nieuws te proberen. Echt een goed initiatief!

Linda

Ik vind de Family-site goed opgezet. In de korte tijd dat de site bestaat vind ik dat er al veel interessante onderwerpen en cursussen op staan.

kom je ook bij de family?

Wanneer je er klaar voor bent om de eenzaamheid te doorbreken en geïnspireerd te raken, kies dan tussen onderstaande opties en klik op de knop om erbij te komen...

Per Maand

€8

  • De eerste drie maanden voor slechts €8 per maand (€24). Hierna geldt de reguliere prijs van €15 per maand - LET OP: wanneer er niet opgezegd wordt, loopt het abonnement door.
  • Op elk moment opzegbaar
  • Direct toegang tot de Family
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Elke maand een focusonderwerp

Elke maand focussen we ons op een onderwerp. Dit kan van alles zijn (intonatie, repetitietechniek, timing, groove, presentatie, arrangeren, koorklank, uitspraak, slagtechniek, inzingen, zangtechniek, koorvorming, instudeertechnieken, etc.). 

Ik duik helemaal in het onderwerp voor je en geef je snelle tips en materiaal om mee aan het werk te gaan. Zo kun jij altijd zorgen voor een fijne repetitie met veel resultaat.

30 Dagen niet goed, geld terug-garantie.

100%

Geld Terug-Garantie

star
star
star

Je bent volledig gedekt door onze 30 dagen niet goed, geld terug-garantie. Wanneer je niet tevreden bent over de Family (om welke reden dan ook), neem dan contact met ons op binnen 30 dagen na betaling en we zullen het bedrag naar je terugstorten.

© 2024 Dirigentenacademie

>